DOLAR 41,8113 0,27%
EURO 48,3924 0,48%
ALTIN 5.513,922,04
BITCOIN 48144641,21%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

“Kızımın Gözünden” Projesi, Ünlü İsimleri Otizmli Kız Çocukları İçin Bir Araya Getirdi.
  • Yer6
  • Gündem
  • “Kızımın Gözünden” Projesi, Ünlü İsimleri Otizmli Kız Çocukları İçin Bir Araya Getirdi.

“Kızımın Gözünden” Projesi, Ünlü İsimleri Otizmli Kız Çocukları İçin Bir Araya Getirdi.

ABONE OL
13 Ekim 2025 21:25
“Kızımın Gözünden” Projesi, Ünlü İsimleri Otizmli Kız Çocukları İçin Bir Araya Getirdi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Ucuz Web Tasarım

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında hayata geçirilen “Kızımın Gözünden” sosyal sorumluluk projesi, Zorlu PSM Touché by N Kolay’da düzenlenen özel sergiyle büyük ilgi gördü.

 

Sanat, siyaset, iş ve medya dünyasından Petek Dinçöz, Yılmaz Vural, Serkan Bayram, Prof. Dr. Fatma Ayanoğlu, Monik İpekel, İbrahim Konar, Esra Şişman, Şahin Şişman, Salih Şişman, Çiğdem Yalçın ve Barkın Pınar, otizmli kız çocuklarının çektiği fotoğraflarda yer alarak projeye destek verdi.

Sergiden elde edilen gelir, Otizm Destek Eğitim ve Dayanışma Derneği (ODED-DER) aracılığıyla kız çocuklarının eğitimine katkı sağlayacak.

Etkinlikte konuşan Petek Dinçöz, “Oğlum Aslan’a her zaman kız çocuklarına karşı nazik olmayı öğütlüyorum. Kız çocuklarının ötekileştirilmediği bir dünya diliyorum” dedi.

Yılmaz Vural ise, “Kız-erkek ayrımı yapmayalım. Çocuklar farklı kültürleri görmeli, bu onlara çok şey katar” sözleriyle projeye destek verdi.

Banu Ergin PR Ajansı tarafından gerçekleştirilen projede, otizmli kız çocuklarının sanatsal ifadelerine dikkat çekilerek farkındalık yaratıldı.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

japanese xxx porn Free porn videos