DOLAR 43,3725 0.25%
EURO 51,3279 0.73%
ALTIN 6.944,721,57
BITCOIN 3844372-0,98%
İstanbul
10°

KAPALI

İBB Şehir Tiyatroları “Geçmişin Gölgesi” oyunuyla Ataşehir’de

İBB Şehir Tiyatroları “Geçmişin Gölgesi” oyunuyla Ataşehir’de

ABONE OL
24 Ocak 2026 02:55
İBB Şehir Tiyatroları “Geçmişin Gölgesi” oyunuyla Ataşehir’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Ucuz Web Tasarım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, en dikkat çekici oyunlarından “Geçmişin Gölgesi” oyunuyla Ataşehir seyircisiyle buluşuyor.

Macit Koper’in yazdığı, Barış Dinçel’in yönettiği “Geçmişin Gölgesi”, 27 Ocak 2026 Salı günü 15.00 ve 20.00’de İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi Şener Şen Sahnesi’nde sahneleniyor.

“Geçmişin Gölgesi”, karanlık bir dönemin aktörlerini yıllar sonra eski bir binada karşı karşıya getiriyor. İşkenceci bir emekli polis ile sessiz kalmanın utancını taşıyan bir doktorun hesaplaşması, izleyiciyi vicdan ve iktidar kavramlarını sorgulamaya davet ediyor.

Oyun, eski bir işkence merkezinin holünde, geçmişin hayaletleriyle bugünün gerçekliği arasında gidip gelen çarpıcı bir yüzleşmeyi sahneye taşıyor.

İstanbul’un her noktasına oyunlarını götürmeyi hedefleyen İBB Şehir Tiyatroları, klasik ve çağdaş oyunlarını İstanbul’un birçok ilçesinde seyirciyle buluşturmaya devam edecek.

GEÇMİŞİN GÖLGESİ (16+ Yaş)

Terk edilmiş bir binada eski bir polis yıllar önce iş birliği yaptığı doktoru beklemektedir. Açığa çıkması gereken gerçekler, yüzleşmeleri gereken suçları vardır. Büyük bir hesaplaşmaya girerler.

Oyunda Ahmet Saraçoğlu, Bahtiyar Engin rol alıyor.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

japanese xxx porn Free porn videos